Theorie examen oefenen - cbr theorie examens


Theorie-examen oefenen met gevaarherkenning (1 Maart vernieuwde theorie auto.)
Vanaf 1 maart 2009 zijn de theorie-examens flink aangepast en moeilijker geworden. Voorheen kreeg je 50 vragen, nu zijn dat er 65. Het nieuwe theorie-examen bestaat uit 3 categorieën – Gevaarherkenning – Verkeersregels – en inzicht en risico. Het aantal vragen per onderdeel verschilt. Het theorie-examen vanaf 1 maar bestaat uit : 25 vragen gevaarherkenning - 30 vragen verkeersregels - 10 vragen inzicht en risico. Deze nieuwe examens kun je oefenen op www.autoexamens.nl .Alle nieuwe theorie-examens zijn toegevoegd. Je kunt ook een volledig theorieboek downloaden, of een gratis theorie-examen oefenen!

Adverteren bij Daisycon

Theorie-examen oefenen voor de bromfiets
Op www.brommerexamens.nl  kun je je prima voorbereiden op het examen voor je bromfietscertificaat. Je kunt er 400 vragen oefenen, onderverdeeld in 8 examens. Ook hier bieden we een theorieboek voor de bromfiets aan. Volledig downloadbaar en nergens goedkoper. Je kunt
ook een gratis theorie-examen maken van 10 vragen.

Oefen theorie voor het motorrijbewijs
Op www.motorexamens.nl kun je 400 examenvragen oefenen voor het behalen van je motortheorie.
Je kunt ook eerst een gratis examen maken van 10 vragen.

Zenuwachtig voor je theorie-examen?
Gezonde spanning voor een examen is normaal maar sommige mensen hebben echt last van zenuwen. Het belangrijkste wat je hier zelf aan kunt doen is zorgen dat je de lesstof GOED kent. Mocht je zelfs dan nog last hebben van zenuwen dan kun je een homeopatisch middel kopen van Dr. A.Vogel. Dit is een middel gebaseerd op de werking van kruiden. Dit middel is volledig veilig en kan zonder enig probleem gebruikt worden.

Maart theorie gevaarherkenning
Begin pas met je theorie-examen als je wat praktijklessen gehad hebt. Het onderdeel gevaarherkenning van het theorie-examen vergt een klein beetje verkeersinzicht. Je kunt bij de antwoorden altijd dezelfde antwoorden kiezen, namelijk - remmen - gas los - niks.

Wanneer kies je voor remmen
Je kiest A - remmen als er direct duidelijk gevaar is. Bijvoorbeeld kinderen in de buurt van de rijbaan. Houd hierbij rekening met het beeld in je binnenspiegel.

Wanneer kies je voor gas los
Je kiest B - gas los indien er niet direct gevaar dreigt, maar er wel risico bestaat dat er gevaar kan ontstaan. De zwakkere verkeersdeelnemer is hier meestal wat verder van de auto vandaan. Gas los is er vanuit gaan dat de situatie kan veranderen.

Wanneer kies je voor niks doen
Je kiest C - niks doen indien er geen gevaar of kans op gevaar is. Rijbaan vrij, overzicht, geen personen dicht bij de auto zijn redenen om het gas vast te houden, niks te doen dus.

Verder is er niet zo veel te vertellen over het feit gevaarherkenning. Het is anticiperen, vooruit kijken dus? Inschatten dat iets zou kunnen gebeuren en hier rekening mee houden. Een rollende bal is het mooiste voorbeeld, daar rent een kind achteraan. Gevaarherkenning is een moeilijk
onderdeel. Succes ermee!

Theorieboek auto - motor - bromfiets en vrachtauto
Bestel je theorieboeken online! Wij zijn partner van Bol.com waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden. Kies uit nieuwe of gebruikte theorieboeken en heb ze binnen 2 dagen in huis!
Kijk en bestel je theorieboeken op www.theorie-boeken.nlTANKEN MET KORTING
Sluit je aan bij United Consumers en bespaar 6 cent
per liter brandstof bij ruim 500 tankstations in Nederland!
Bespaar 6 cent per liter brandstof

NIEUW SOORT AUTOVERZEKERING
Ditzo.nl biedt een unieke autoverzekering met een
aantal voordelen die geen enkele andere verzekering biedt!
Ditzo Autoverzekeringen


Web Design: Web Chemistry